Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V.

Al meer dan 30 jaar houdt Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. zich professioneel bezig met het schoonmaken, voorbehandelen en het vervolgens aanbrengen van een beschermende laag lak, metaal of kunststof op de meest uiteenlopende staalobjecten. Door middel van o.a. poedercoaten en spuiten of natlakken.

Originele opdracht

De originele opdracht was het ontwikkelen van een website waarbij elk belangrijk aspect van de inhoud waaronder alle tekst en afbeeldingen door de klant zelf te wijzigen is.

De website is opgebouwd in categorieën -waarin de werkzaamheden worden toegelicht- en de projecten die onder die categorieën vallen. De indeling van categorieën en projecten is door de klant zelf te beheren.

Social Media

Later is ook social media geïntegreerd in de website. De bekende knoppen van Facebook, Twitter en Google+ zijn op elke pagina aanwezig wat het mogelijk maakt elke pagina van de site te delen met een druk op de knop.

Ook wordt de laatste tweet van @Poedercoat geladen en getoond op de website waarbij afbeeldingen ook binnen de website te bekijken zijn.

SEO

Maandelijks wordt de positie van de belangrijkste zoektermen in de zoekmachines gecontroleerd en waar nodig wordt gezamenlijk actie ondernomen om de positie te verbeteren.

Offline promotie

Naast de online promotie hebben we voor Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V. ook folders, flyers en advertenties ontworpen en laten drukken.

Bekijk de website

Meulendijks Straal- en Conserveringsbedrijf Helmond B.V.

Deel deze pagina

Share on FacebookShare on TwitterShare on LinkedInShare on XingPin it on PinterestAdd to BufferFlattr this!

Technieken

(X)HTMLCMSCSSFacebookGoogleGoogle MapsJavaScriptjQueryMySQLPHPSEOSocial MediaTwitter