Postbus 10
5760AA, Bakel
+31 (0) 6 - 248 257 56
Ma-Vr 10:00 - 17:00

  1. Active-Bits
  2. Portfolio
  3. Plint

Het logo van Plint Plint

Plint

Po√ęzie en beeldende kunst » Eindhoven

Plint combineert gedichten met werk van beeldend kunstenaars en illustratoren op allerlei manieren en allerlei uitgaven die een dag net iets leuker maken. Zo is Plint de uitgever van ‘Poëzie om te kussen’: gedichten op kussenslopen waarop je in slaap valt met een dichtregel in je hoofd en sinds 1976 (!) de uitgever van de poëzieposters in klas.

Voor Plint hebben we de gehele ontwikkeling van de webshop gerealiseerd, deze is in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid met extra online diensten zoals een nieuwsbrief systeem en een Digibord voor scholen. Plint levert zowel aan bedrijven als particulieren, de webshop is daar dan ook op voorbereid, zodat bijvoorbeeld bedrijven eenvoudiger grote volumes kunnen bestellen. 

Voor de betaling is een koppeling met iDeal geïntegreerd, zodat klanten snel in hun eigen vertrouwde bankomgeving kunnen afrekenen.

Daarnaast is een automatische koppeling gerealiseerd met online boekhouddienst van Exact: Exact Online. Alle orders worden door de webshop automatisch aan het boekhoudpakket doorgegeven.

Onlangs is ook een nieuwe koppeling gerealiseerd met een derde partij die de distributie voor Plint organiseerd. Hierbij worden ook automatisch de orders aan het daar gebruikte systeem doorgegeven.

Bijzonderheden