+31 (0) 6 - 248 257 56
Ma-Vr 10:00 - 16:00

  1. Active-Bits
  2. Portfolio
  3. Bakel Leeft

Het logo van Bakel Leeft Bakel LeeftFacebook

Bakel Leeft

Dorpswebsite » Bakel

Bakel Leeft maakt activiteiten in Bakel beter vindbaar en is daarmee een promotiemiddel voor evenementenorganisaties, verenigingen, winkeliers en horeca. Kortom, alles wat Bakel actief, gezellig en leefbaar maakt.

Voor Bakel Leeft zijn we verantwoordelijk voor de gehele website. Hoewel de website gebaseerd is op WordPress, hebben we voor de agenda, dorpsgids en pagina voor de dorpsondersteuning een geheel eigen systeem ontwikkeld welke naadloos in de beheeromgeving van WordPress is geïntegreerd. Daarbij kan de dorpsondersteuning met een eigen account ook het virtuele prikbord bijhouden.

De gehele website is responsive, en daarmee mobile-friendly. Dit betekend dat de website ook op tablets en smartphones optimaal wordt weergegeven.

De website geeft automatisch elke dag de activiteiten van de volgende dag door aan het Twitter account en de Facebook pagina van Bakel Leeft.

Bakel Leeft wordt door vrijwilligers, met name ondernemers uit Bakel, gerund. Voor het ontwerp van on- en offline media werkt Active-Bits nauw samen met PUUR in beeld en Motion-ID.

Bijzonderheden